Events / AW

För oss är gemenskapen på kontoret en hjärtefråga. Vi gör vårt bästa för att bidra till denna genom att ordna olika event för våra hyresgäster. Tillsammans skapar vi en roligare vardag både på och utanför kontoret.

Konferens i Järvsö

Vi anordnar med jämna mellanrum konferenser som vi tillsammans med våra hyresgäster tar fram ett innehåll till som känns givande för alla deltagare.

Mer om konferensen i Järvsö

Konferens i Järvsö

I vårt stora, mysiga kök hänger vi ofta över en kaffe eller lunch och ibland bara en paus i soffhörnan. 

Mysigt kontorshotell med kök på Södermalm

5-års jubileum

I december 2019 hade Livingroom bott 5 år på Bondegatan. Det firade vi genom att bjuda våra hyresgäster på en minitrip till Thailand.

LivingRooms 5-års jubileum

Charter till Grekland

Juni 2019 firade vi in sommaren med charter-tema. När vi inte kunde ta med hela gänget till Grekland tog vi Grekland till oss istället.

Personligt kontorshotell på Södermalm

Crossfit

Vi är många som gillar att träna på kontoret. Vi är därför ett stort gäng som kör crossfit hos grannen Fit4Life med vår PT Niklas sedan 3 år tillbaka. Haka på du med!

personlig träning fit4life

Howdy sommarfest 2018

Med ett gäng cowboys i stekande sol hade vi en magisk dag med käk och häng i Vitabergsparken för att sedan dansa hela kvällen till liveband på vår terass. 

socialt kontorshotell på södermalm

Lucia

Det finns många dolda talanger här på kontoret! Lucia 2019 hade vi mysmorgon med lussefika och vårt alldeles egna luciatåg.

luciatåg på kontoret

Skidweekend i Hafjell

Mars 2019 drog vår LivingRoommedlem Kim, som tillsammans med sin familj driver skidskola, ihop en weekend i Hafjell. Tillsammans hyrde gänget en stuga, gick på afterski och spelade sällskapsspel.

Svamputflykt

Få saker är så fina som skogen är på hösten. Det här ville vi ta vara på och anordnade en guidad svamputflykt.

En eftermiddag i september 2020 var vi ett gäng tillsammans med vår guide Elsa, som plockade svamp, fikade och njöt av att bara få vara ute i skogen.

personligt kontorshotell på Södermalm