Coworking i Gustavsbergs hamn på Värmdö

Välkommen till 500 m² kontorsglädje i Gustavsbergs hamn. Kom gör oss sällskap på vårt kontorshotell precis intill vattnet.

ANMÄL INTRESSE HÄR

Har du tröttnat på att pendla in till stan? Kom och jobba hos oss istället!

Med utsikt över vattnet,  precis vid hamnen i Gustavsberg, ligger vårt personliga coworking space för både små- till mellanföretagare, där flera olika branscher finns representerade. Inför öppningen av våra lokaler här i Gustavsbergs hamn blev vi intervjuade av Mitt i Stockholm, här kan du läsa mer.

Varmt välkommen hit!

Ett coworking space utöver det vanliga

Är du frilansare, småföretagare eller anställd? Har du tröttnat på att jobba hemifrån? Saknar du kollegor, någon att luncha med, ett nätverk eller bara ett fungerade kontor att gå till på dagarna? 

Nu har vi precis öppnat dörrarna till Livingroom coworking space i Gustavsbergs hamn. Beroende på hur ditt behov ser ut, finns det fasta kontorsplatser, flexibla platser samt större och mindre kontorsrum att hyra. Med oss får du också möjlighet att kunna jobba på vårt andra kontorshotell, vid Nytorget. 

Varmt välkommen att höra av dig om du vill veta mer! Ring Kajsa på 08-21 80 90 eller maila info@livingroomoffice.se

Nytt coworking space med kontorsrum och kontorsplatser att hyra öppnar i Gustavsberg, Stockholm

Kreativitet och gemenskap

Vi finns idag på Södermalm men öppnar nu upp ett till kontorshotell i nya lokaler. För dig som värderar socialt umgänge, inspiration och hemtrevnad är vi en fullträff. Livingroom coworking space erbjuder en arbetsplats som fokuserar på gemenskap, nytänk och personlighet som i sin tur bidrar till en känsla av engagemang, kreativitet och samhörighet.

Hos oss sitter det allt från grafiska designers, webbutvecklare, fotografer, journalister, ekonomer och en rad startups tillsammans med flera andra yrkesgrupper, som arbetar med egna projekt men även samverkar med andra. Hos oss finns möjlighet till att bredda sitt nätverk, både socialt och företagsamt.

Coworking space med kontorsrum och kontorsplatser att hyra vid Nytorget, Stockholm.

Kontorsrum och kontorsplatser

Livingroom erbjuder kontorsrum och öppna arbetsytor för dig som söker ett coworking space där du kan nätverka och socialisera, samtidigt som du får arbeta i en lugn och skön miljö med fantastisk utsikt över vattnet. 

Enskilt rum, en fast eller flexibel plats? Läs mer för att se över om dina behov matchar det vi har att erbjuda.

Kontorsplatser    Kontorsrum

Jag verkar inte kunna komma härifrån. Jag har suttit här i åtta år och trivs helt enkelt för bra för att lämna.

Alexander PAlm, Webbutvecklare & medlem på Livingroom

Anmäl ditt intresse här