Kontorsplatser för frilansare och egenföretagare

Hos oss har du möjlighet att hyra en fast eller flexibel plats i ett öppet landskap där du som medlem, förutom tillgång till en arbetsyta, får möjlighet att nyttja våra mötesrum, gemensamma ytor och vara en del av vårt sociala nätverk. 

Stora landskapet

Vårt stora landskap har högt i tak och stora fönster som vetter mot innergården. Med ett härligt ljusinsläpp och varma toner kan du som medlem sitta på en fast eller flexibel kontorsplats. 

Matchar vi dina behov eller vill du veta mer? Mejla oss på info@livingroomoffice.se eller anmäl ditt intresse via hemsidan.

Gröna rummet

Vårt mindre och mysiga landskap rymmer sex personliga kontorsplatser med härligt ljusinsläpp från taket. Varma gröna toner och växtlighet skapar en lugn och harmonisk arbetsplats.

Flexibla kontorsplatser

Är du egenföretagare eller frilansare och saknar kollegor eller kanske tröttnat på att jobba hemifrån? Då finns möjlighet till förändring hos oss!

Vi erbjuder flexibla kontorsplatser för dig som har behov av en arbetsplats två eller tre dagar per vecka. Du som flexmedlem får förutom en skrivbordsplats med bildskärm för dagen, nätverka med andra företagare, hänga på terrassen eller i köket samt vara en del av vår gemenskap och ta del av sociala event. 

Låter det intressant? Anmäl ditt intresse via hemsidan. 

Anmäl intresse här!