Socialt

För oss är gemenskapen på kontoret en hjärtefråga och därav anordnar vi allt från gemensamma frukostar till större event såsom konferenser, resor eller temafester för våra medlemmar. Tillsammans skapar vi en roligare vardag både på och utanför kontoret.

Varje år innan alla går på semester arrangerar vi en sommarfest och till dess att det är dags för julledigt en julfest. Vi ser detta som tillfällen att ge våra medlemmar det lilla extra och framför allt ha fantastiskt roligt tillsammans!

Se mer av vad vi gör på vår Instagram

Sommarfest 2022

Vi vill som alltid skapa oförglömliga fester där aktivitet, tema och härlig stämning står i fokus. Årets sommarfest innehöll en poängjakt runt om på Söders gator. Därefter bjöds det på grillad hamburgare! Efter middagen anordnade vi Game-show där varje lag fick sätta tävlingsgnistan på spets för att kamma hem segern. Ingenting är omöjligt, de som låg pyrt till under poängjakten lyckades ta sig till toppen! Tack för en härlig sommarfest! 

sommarfest coworking

Frukosthäng

En dag i månaden bjuder Livingroom in till frukost. En möjlighet att få en extra mysig morgon tillsammans med andra medlemmar på kontoret. Ibland sitter vi i köket, ibland på terrassen. Visst verkar det härligt? 

Frukost på coworking Södermalm
Frukost coworking space
Frukost coworking

Julfest 2021

Under pandemin var det svårt att ställa till med fest men så sent som i december 2021 fick vi möjlighet att hålla en mindre fest på kontoret. Temat var "högtiderna vi missat", där vi tog oss igenom:

  • Påskafton och äggjakt
  • Midsommar och femkamp
  • Julafton och julmiddag
  • Nyårsafton och silent disco

Det blev succé och vi är otroligt tacksamma för att detta kunde genomföras utefter restriktionerna! 

julfest coworking
event coworking södermalm
event coworking södermalm

Svamputflykt

Få saker är så fina som skogen. En eftermiddag i september 2020 anordnade vi en gemensam utflykt till skogs där vi plockade svamp, fikade och njöt av lugnet i skogen tillsammans med vår guide Elsa.

Aktivitet för kontorshotellets medlemmar

Konferens i Järvsö

Med jämna mellanrum anordnar vi konferenser där våra medlemmar tillsammans med oss tar fram ett givande och inspirerande innehåll för alla deltagare.

Mer om konferensen i Järvsö

konferens för medlemmar på coworking

Skidweekend i Hafjell 

Mars 2019 drog vår Livingroommedlem Kim, som tillsammans med sin familj driver skidskola, ihop en weekend i Hafjell. Tillsammans hyrde gänget en stuga, gick på afterski och spelade sällskapsspel.

skidresa för medlemmar på coworking

Gemensam träning

Vi är många som gillar att träna på kontoret. Vi är därför ett stort gäng som kör crossfit hos grannen Fit4Life med vår PT Niklas sedan 3 år tillbaka. Haka på du med!

Gemensam träning för medlemmar på coworking

Charter till Grekland

Juni 2019 firade vi in sommaren med charter-tema. När vi inte kunde ta med hela gänget till Grekland tog vi Grekland till oss istället.

Personligt kontorshotell på Södermalm

5-års jubileum

I december 2019 hade Livingroom bott 5 år på Bondegatan. Det firade vi genom att bjuda våra hyresgäster på en minitrip till Thailand.

LivingRooms 5-års jubileum

Temafest på coworking

Howdy sommarfest 2018

Med ett gäng cowboys i stekande sol hade vi en magisk dag med käk och häng i Vitabergsparken för att sedan dansa hela kvällen till liveband på vår terass. 

sommarfest för coworking medlemmar