Socialt

För oss är gemenskapen på kontoret en hjärtefråga och därav anordnar vi allt från gemensamma frukostar till större event såsom konferenser, resor eller temafester för våra medlemmar. Tillsammans skapar vi en roligare vardag både på och utanför kontoret.

Varje år innan alla går på semester arrangerar vi en sommarfest och till dess att det är dags för julledigt en julfest. Vi ser detta som tillfällen att ge våra medlemmar det lilla extra och framför allt ha fantastiskt roligt tillsammans!

Se mer av vad vi gör på vår Instagram

Svamputflykt

Få saker är så fina som skogen. En eftermiddag i september 2020 anordnade vi en gemensam utflykt till skogs där vi plockade svamp, fikade och njöt av lugnet i skogen tillsammans med vår guide Elsa.

Aktivitet för kontorshotellets medlemmar

Konferens i Järvsö

Med jämna mellanrum anordnar vi konferenser där våra medlemmar tillsammans med oss tar fram ett givande och inspirerande innehåll för alla deltagare.

Mer om konferensen i Järvsö

Skidweekend i Hafjell 

Mars 2019 drog vår Livingroommedlem Kim, som tillsammans med sin familj driver skidskola, ihop en weekend i Hafjell. Tillsammans hyrde gänget en stuga, gick på afterski och spelade sällskapsspel.

Takterass på Södermalms kontor
Hemtrevligt kök på kontor
Takterrass
Kontorets soliga takterrass på Söder
Gemensam lounge

Gemensam träning

Vi är många som gillar att träna på kontoret. Vi är därför ett stort gäng som kör crossfit hos grannen Fit4Life med vår PT Niklas sedan 3 år tillbaka. Haka på du med!

Gemensam träning

Charter till Grekland

Juni 2019 firade vi in sommaren med charter-tema. När vi inte kunde ta med hela gänget till Grekland tog vi Grekland till oss istället.

Personligt kontorshotell på Södermalm

5-års jubileum

I december 2019 hade Livingroom bott 5 år på Bondegatan. Det firade vi genom att bjuda våra hyresgäster på en minitrip till Thailand.

LivingRooms 5-års jubileum

Temafest

Howdy sommarfest 2018

Med ett gäng cowboys i stekande sol hade vi en magisk dag med käk och häng i Vitabergsparken för att sedan dansa hela kvällen till liveband på vår terass.