Kajsa Knapp

Kajsa är den som sedan 2012 äger och driver LivingRoom. Kajsa kan allt mellan himmel och jord, hon snickrar, hon dekorerar, hon projektleder och skapar kreativa lösningar. Hon har flyttat ett kontorshotell från Mariatorget till Götgatan och till sist hit till Bondegatan. Tillsammans med Emma och Elin sköter hon samtliga delar av LivingRoom dagligen men framför allt ser hon till att alla trivs på kontoret.

Vill du komma i kontakt med Kajsa gör du det via länken nedan. Har du funderingar eller är nyfiken på hur vi har det här på kontoret? Då kan du vända dig till LivingRoom.

livingroomoffice Kajsa Knapp

Kontakta Kajsa

Vill du komma i kontakt med Kajsa gör du det bäst via mejl.

KONTAKTA KAJSA

Emma Silén Djerf

Emma sköter tillsammans med Kajsa och Elin den dagliga driften och administrationen på LivingRoom. Emma kombinerar just nu studier inom event och projektledning med dagar på kontoret. Vill du nå Emma gör du det via länken nedan. Har du funderingar eller är nyfiken på hur vi har det här på kontoret? Då kan du vända dig till Livingroom

kontorshotell Södermalm

Kontakta Emma

Vill du komma i kontakt med Emma gör du det bäst via mejl.

Kontakta Emma

Elin Berglund

Elin sköter tillsammans med Emma och Kajsa den dagliga driften på LivingRoom. Precis som Emma kombinerar Elin studier med dagar på kontoret. Vill du nå Elin gör du det via länken nedan. Har du funderingar eller är nyfiken på hur vi har det här på kontoret kan du vända er till LivingRoom.

kontorshotell på södermalm

Kontakta Elin

Vill du komma i kontakt med Elin gör du det bäst via mejl.

KONTAKTA ELIN